Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Commissies

Binnen S.K.V. Melmac wordt veel ondernomen en georganiseerd. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze enthousiaste leden in verschillende commissies. Deze commissies variëren van het organiseren van een groot toernooi tot het controleren van de kas van de vereniging. Kortom commissies die leuk zijn om te doen, maar ook waar je veel van kunt leren. Lijkt het je wat om actief lid te worden? Stuur dan een mailtje naar info@skvmelmac.nl voor meer informatie!

Alle commissies worden aangestuurd door het bestuur.

FAC-cie

Sinds Augustus 2006 beschikt Melmac over een Feest en Activiteiten Commissie, de FAC-cie genaamd. De FAC-cie gaat zorgen dat het nog gezelliger wordt dan het al is bij Melmac en dat ook naast de trainingen en wedstrijden activiteiten worden gepland voor de leden van Melmac.
Houd op de site in gaten wanneer de FAC-cie een activiteit organiseert, want daar moet je natuurlijk bij zijn! De FAC-cie is bereikbaar via fac-cie@skvmelmac.nl.

De FAC-cie organiseert verschillende activiteiten gedurende het hele jaar: Cycling dinner, Sinterkerst, Carnaval, Pubquiz en de jaarafsluiting met een heerlijke BBQ.

Voor het verenigingsjaar 2017-2018 bestaat de FAC-cie uit de volgende personen:

Tavi Vromans

Aniek Vogelsangs

Matthijs Sturm

Evi Kuijpers

Melmaf-cie

De Melmaf-commissie is verantwoordelijk voor de productie en redactie van ons eigen clubblad de ‘Melmaf’. Sinds dit jaar wordt het blad niet meer uitgegeven op papier maar gaat dit via facebook. De Melmaf-cie is bereikbaar op melmacmelmaf@gmail.com. De volgende personen zullen in verenigingsjaar 2017-2018 de Melmaf verzorgen:

Astrid Nell

Johan Bonekamp

Mirjam Leseman

Fenna Deters

Alf-Trophy-cie

De Alf Trophy commissie organiseert het jaarlijkse toernooi van S.K.V. Melmac. Je kunt de Alf trophy commissie bereiken op alftrophy@skvmelmac.nl. Voor het verenigingsjaar 2017-2018 bestaat deze commissie uit:

Nynke Adams

Melissa van Dongen

alftrophycie

Weekend-cie

Elk jaar organiseert de heuse weekend-cie een prachtweekendje weg voor alle leden van Melmac. Dit jaar zal het weekend zijn van 17 maart tot en met 19 maart. Waar we heen zullen gaan blijft tot de laatste minuut altijd spannend!
De Weekend-cie is bereikbaar op melmacweekend@live.nl.

De personen die in verenigingsjaar 2017-2018 het weekend zullen organiseren zijn:

Amy Honkoop

Stefan Rietjens

Mirthe van Schaijk

Leonie Helthuis

ToCo

De Toernooicommissie regelt alle zaken rondom de studenten-korfbaltoernooien. Zij zorgen ervoor dat de leden op de hoogte zijn van de verschillende toernooien bij de studenten korfbalverenigingen. Daarnaast zorgen zij voor een passende outfit voor het thema-feest. De ToCo is bereikbaar op tocomelmac@gmail.com.

De Toco bestaat in het verenigingsjaar 2017-2018 uit:

Anne Braam

Amy Honkoop

Naomi van Rooij

Vriemilicie

De vriemiliecie verzorgt het Vrienden en Familietoernooi van Melmac. Dit toernooi kende zijn eerste editie tijdens het 2e lustrum in 2015 en een succesvolle tweede editie in 2016 met een verdubbeling van het aantal teams. Op het vriemilietoernooi kun je zelf een team vormen met vrienden en/of familie en zo strijden voor de eer. De dag wordt afgesloten met een drankje en een bbq bij het sportcentrum.

Voor het jaar 2017-2018 bestaat deze commissie uit:

Jeroen Valkenburgh

G-Trophy-cie

De G-Trophy-cie organiseert het G-korfbaltoernooi van Melmac. In 2016 heeft Melmac haar eerst G-korfbaltoernooi georganiseerd voor G-teams: de G-Trophy. Op deze sportieve dag hebben teams uit Nederland en ook uit België gestreden om de eerste plek. Op het einde was er voor elk team een taart, waar de laatste als eerste mag kiezen.

Dit jaar wordt dit toernooi georganiseerd door:

Lieke Zandbergen

Web-cie

De webcommissie zorgt voor het ontwerp, onderhoud en actualiteit van de website en alles wat daar mee te maken heeft. Mocht je een vraag hebben over de website of zie je ergens een foutje staan? Laat het weten en het wordt zo snel mogelijk opgelost: webcie-melmac@outlook.com .

In de web-cie zitten in verenigingsjaar 2017-2018:

Robin Zandee

Romy Hurkmans

Justin Rombouts

PR-cie

Aangezien het belangrijk is voor Melmac om meer naamsbekendheid te krijgen binnen de studentensport in Tilburg én natuurlijk Tilburg zelf, is de PR-cie in 2017 weer opgestart. Deze commissie draagt zorg voor promotiemateriaal, zoals flyers, posters en promotiefilmpjes. Ook zal deze commissie een actieve rol gaan spelen bij de TOP-week, waarbij Melmac de kans krijgt om nieuwe leden te werven.

In de pr-commissie zitten in verenigingsjaar 2017-2018:

Fenna Deters

F4

De commissie die eigenlijk geen commissie is. Maar die nu wel in de commissielijst staat, dus zijn ze nu alsnog een commissie? In ieder geval: aan het begin van elk seizoen mag ieder lid een team opgeven van 4 personen. Deze personen kunnen gedurende het hele jaar binnen en buiten het veld punten voor je verdienen. Sta je aan het einde van het seizoen met je team bovenaan? Dan win je niks. Sta je vierde? Dan win je alles.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.