Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Toernooien

Alf-Trophy

Ieder jaar wordt er een toernooi georganiseerd door SKV Melmac waar alle studentenkorfbalverenigingen worden uitgenodigd, genaamd de Alf Trophy. Dit toernooi valt altijd op het eerste of tweede weekend van oktober. De Alf Trophy gaat altijd van start op de zaterdagavond met een geweldige cantus met een aansluitend feest met thema in het T-Sportscafé van het Tilburg University Sport Centrum. Hierna slapen we met zijn allen in een sportzaal en de volgende dag wordt er een poging gedaan tot korfbal.

Vriemilie

De vriemiliecie verzorgt het Vrienden en Familietoernooi van Melmac. Dit toernooi kende zijn eerste editie tijdens het 2e lustrum in 2015 en een succesvolle tweede editie in 2016 met een verdubbeling van het aantal teams. Op het vriemilietoernooi kun je zelf een team vormen met vrienden en/of familie en zo strijden voor de eer. De dag wordt afgesloten met een drankje en een bbq bij het sportcentrum.

G-Trophy

De G-Trophy-cie organiseert het G-korfbaltoernooi van Melmac. In 2016 heeft Melmac haar eerst G-korfbaltoernooi georganiseerd voor G-teams: de G-Trophy. Op deze sportieve dag hebben teams uit Nederland en ook uit Belgi√ę gestreden om de eerste plek. Op het einde was er voor elk team een taart, waar de laatste als eerste mag kiezen.

Externe toernooien

Elke studentenkorfbal vereniging in Nederland organiseert eens per jaar een toernooi voor alle andere verenigingen. Met Melmac bezoeken wij zoveel mogelijk toernooien door het hele land. Ook internationale toernooien worden bezocht, zoals het Attila tournament in Eindhoven. Vaak begint het toernooi op de zaterdagavond met een feest en wordt er op zondag gespeeld, maar er zijn ook toernooien die al op vrijdag beginnen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
X