Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vrienden van Melmac

Iedereen die hart heeft voor Melmac kan nu een vriend worden! Met jouw bijdrage steun je onder andere de competitieteams en de aanschaf van materialen en kleding. Vanaf €20,- per jaar kan je al vriend van Melmac worden door contact op te nemen met onze Penningmeester via penningmeester@skvmelmac.nl.

Wat krijgen de vrienden van Melmac – Familie & kennissen

Vrienden van Melmac krijgen 2 keer per jaar een speciale ‘Vrienden van Melmac-mail’. In deze mail worden de laatste activiteiten en vorderingen binnen Melmac kort verteld en een aankondiging gedaan voor komende activiteiten waar Vrienden van Melmac welkom bij zijn.
Vrienden van Melmac zijn welkom op de vriendendag die 1 keer in de twee jaar zal worden gehouden. Vrienden van Melmac krijgen een speciale kerstkaart, hierbij valt te denken aan een kaart met foto van het bestuur o.i.d.

Wat krijgen de vrienden van Melmac – Oud-leden

Vrienden van Melmac krijgen 2 keer per jaar een speciale ‘Oud-leden van Melmac-mail’. In deze mail worden de laatste activiteiten kort verteld en een aankondiging gedaan voor komende activiteiten waar oud-leden van Melmac welkom bij zijn. Ook zullen er stukjes van oud-leden instaan met hun herinnering aan Melmac. Op aanvraag kan een Oud-lid ook de Melmaf digitaal ontvangen. Vrienden van Melmac krijgen een speciale kerstkaart, hierbij valt te denken aan een kaart met foto van het bestuur o.i.d.

Huidige vrienden van Melmac:

Kevin Minkels

Toby Brokken

Elon van Erp

Frank Geerts

John Gerrits

Rosanne Goodijk

Maarten van de Graaf

Joost van de Graaf

Eva van den Heuvel

Ymke Huisman

Wilbert Kistemaker

Maarten van der Kruijff

Ingrid van Veldhuizen

Victor Verduijn

Bart Verschoor

Hans Vromans

Gertjan & Erika Vromans – Walenberg

Stefan Starke

Niels van Iwaarden

Eduard en Willeke Helthuis

Fennik van Bijsterveld

Joost Ras

Eric Beguin

Hilde Kras

Hilda Zandee

F.S. Wiersma

Eefje Goossens

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
X