WEDSTRIJDVERSLAGEN

Klimroos/VVO MW1 - Melmac MW1

HOGELOON | 16 januari 2019
Op woensdag 16 januari speelden we onze wedstrijd tegen Klimroos/VVO. Een latertje dit keer, want het startsignaal klonk pas iets na 21:00 uur.
In de eerste helft begonnen we sterk en kwamen we op een 1-2 voorsprong. Daarna was het afmaken van de kansen voorbij en was Klimroos/VVO de enige ploeg die nog aan scoren toekwam in de eerste helft. Dit resulteerde in een magere ruststand van 4-2 in ons nadeel.
Na rust wist Klimroos/VVO hun voorsprong verder uit te bouwen naar 8-3. Daar lieten wij het niet bij, en voor de eer scoorden we
nog twee keer van afstand. Meer werd het niet meer op deze winterse woensdagavond en toen het eindsignaal klonk, stond de stand van 8-5 vast.
Wij mochten weer terug naar ons stadje Tilburg, via de beruchte toekomstweg. Wie weet wat dat ons in de toekomst gaat brengen. Wij hopen in ieder geval op veel support bij onze volgende wedstrijd, thuis tegen Rosolo op woensdag 23 januari.