WEDSTRIJDVERSLAGEN

Melmac MW1 - BIO MW1

TILBURG | 6 februari 2019
Woensdag 6 februari trad het damesteam van Melmac weer aan tegen BIO. Aan de stand te zien, gaat het dit seizoen nog niet heel goed met ons team en we konden dus wel een keer een winst gebruiken.
Melmac begon dan ook sterk, binnen een paar minuten stonden we al op een voorsprong met een doelpunt van Mirjam. Dit hebben we helaas niet lang vol kunnen houden en het stond al snel 1-1. Een tijd lang is het gelijk opgegaan, met aan onze zijde doelpunten van Lieke, Fenna D. en nog twee van Mirjam. Maar bij een score van 5-5 begon BIO uit te lopen, zodat het bij de rust 5-8 stond. De tweede helft werd het er helaas voor Melmac niet beter op.
Na doelpunten van Naomi en Fenna D. stond de score kort voor het einde op 7-12 en werd er vanaf de kant geroepen dat het volgende doelpunt voor zes zou tellen. Het laatste doelpunt van Naomi telde dus voor zes en zo werd er ook gejuicht door de sub-cie aan de kant van Melmac. Helaas wilde scheids Corné daar niet aan meewerken en hebben we uiteindelijk de wedstrijd met 8-12 verloren. Helaas dus weer geen punten voor Melmac deze week.

"We konden dus wel een keer een winst gebruiken"