WEDSTRIJDVERSLAGEN

Melmac MW1 - ODC

TILBURG | 19 september 2019 | Door: Anne
De eerste thuiswedstrijd voor de dames tegen ODC. Na een goede training op maandag hadden we er alle vertrouwen in!
Ons oude teamgenootje Lisa W was ook weer van de partij, dit keer in het team van de tegenstander.. De eerste helft begon erg lekker, Mirjam gooide er als eerste een balletje in, en niet veel later gooide ze er ook de 2e in. Voor degene die Mirjam hadden ingevuld bij de Alf post, +10. Hierna knalde Amy er ook nog een mooi schot in, 3-0!
Na dit doelpunt was de scherpte even weg, en kwam de tegenstander terug tot 3-3, en met deze stand gingen we de rust in. Na wat motiverende woorden vervolgde we de wedstrijd. Die begon wat minder omdat lieve Lisa 2 doelpunten maakte, maar de wedstrijd werd erna overgenomen door Melmac. Zo ging het vak van Mirjam, Fenna D, Lisa en Anne varierende spelletjes spelen, wat ervoor zorgde dat Anne voor mijn gevoel ongeveer een minuut vrij heeft gestaan, en ongestoord Rondo met zichzelf kon spelen. De derde poging ging gelukkig in de korf, en de tegenstander stond erbij, en keek ernaar..
Ondertussen was de training van de overige Melmaccers voorbij, en hadden we extra support. Omdat een aantal mensen op Fenna D hadden gestemd, werd ze flink aangemoedigd om te scoren, en dat gebeurde ook, 5-5. De spanning steeg, en de verdediging stond op scherp. Een tijdje werd er niks gescoord, todat Amy er weer een balletje ingooide (+10)
Hier bleef het niet bij, want ook Nynke gooide er nog een balletje in wat ervoor zorgde dat we deze wedstrijd met 7-5 hebben gewonnen!
Ik hoorde dat het kampioenschap van vorig jaar ook begon met een eerste nederlaag, dus wie weet wat dit seizoen ons nog gaat brengen... Stay tuned!

"Wie weet wat dit seizoen ons nog gaat brengen... Stay tuned!"