WEDSTRIJDVERSLAGEN

Melmac MW1 - ZIGO MW1

TILBURG | 24 februari 2019
Omdat we de week na de Domcup geen wedstrijd hadden, konden we als damesteam er allemaal weer fris en fruitig tegenaan op 20 februari. We mochten weer het veld op samen met onze geliefde tegenstander ZIGO.
Wie de stand volgt, heeft gemerkt dat het ons niet zo goed afgaat deze competitie, dus de hoop op eindelijk punten was erg groot. Helaas kwamen we in de eerste 5 minuten al met 0-4 achter te staan. Gelukkig was Amy daar die twee keer achter elkaar met een kleine kans scoorde en daarmee de stand op 2-4 bracht. Mirjam scoorde een afstandschot waardoor er nog maar 1 doelpunt verschil was, maar dit liep weer op tot 3-6. Amy had er overduidelijk zin in en gooide er nogmaals een kleine kans in, 4-6. Vlak voor de rust werd het nog 4-8. Na een verhitte bespreking in de rust omdat er zich een heuze bedreiging had
voorgedaan op het veld, gingen we er weer gemotiveerd tegenaan.  Helaas was deze bespreking niet genoeg want algauw viel de 4-9. Naomi bleek een gouden wissel te zijn want zij scoorde meteen de 5-9, waarna Nynke de 6-9 maakte. Al snel reageerde ZIGO hier weer op met de 6-10. Om de pijn nog een beetje te verzachten scoorde Amy haar vierde(!) doelpunt en sloten we de wedstrijd af met een uitslag van 7-10. Ondanks de agressiviteit die op het veld heerste en de verschillende ongepaste uitspraken die er zijn gedaan, hebben we de wedstrijd zonder blessures kunnen volbrengen.

"We hebben de wedstrijd zonder blessures kunnen volbrengen"