WEDSTRIJDVERSLAGEN

Spoordonkse Girls MW1 - Melmac MW1

SPOORDONK | 11 september 2019
Heel erg blij zijn wij dat het wedstrijdseizoen weer gaat beginnen, en we zijn gebrand om dit seizoen kampioen te worden!
Voor de eerste wedstrijd mochten we afreizen naar Spoordonk, waar onze tegenstanders een hele orginele naam hebben: de Spoordonkse Girls. De auto van Naomi heeft wat problemen met de versnelling, dus het was even spannend hoe vaak we af gingen slaan tijdens de rit. Uiteindelijk viel dit wel mee en zijn we allemaal veilig aangekomen. De wedstrijd begon, en het werd al snel 2-0 voor de tegenstanders. Dit was even zuur maar Fenna D knalde hierna snel een mooi shot in de korf. Na de rust werd het veld even verlegd omdat er wat lampen kapot waren, gelukkig hadden we een dugout op wieltjes dus die konden we mooi meerollen.
 Voor de gladheid van het gras hielp het echter niks, want Anne bleef maar uitglijden... Vol goede moed begonnen we aan de 2e helft, helaas kregen we een stip tegen en werd het 4-1. Mirjam ging vervolgens erg lekker en knalde er een mooi schot en een doorloopbal in. De tegenstander kreeg helaas nog een stip en zo werd de eindstand 5-3... De bal gleed deze wedstrijd dus vaker uit de handen dan dat hij in de korf belandde..

"Heel erg jammer, maar we hopen met wat meer training de volgende wedstrijd te winnen!"